2013. december 24., kedd

Ne menj el. 1.rész

Ez itt egy újabb sztori és ebbe már rögtön bele is kezdek. A címből nem lehet nehéz kitalálni ,hogy kiről is fog szólni ez a történet. Hiszen rájöhettetek ,hogy engem nagyon megviselt ez a hír ,hogy ő elment. Ezért is írok egy történetet róla. Szóval akkor kezdjünk is bele.

A sztori úgy kezdődik ,hogy a bizonyos lány főszereplő aki megtudta ,hogy DongHo visszavonul úgy dönt ,hogy nem akarja elveszíteni DongHo-t. Egyszerűen úgy van vele ,hogy nem tudja felfogni és elfogadni ezt ,mert nagyon szereti őt. Ő a kedvenc Idol-ja és nem bírja elviselni ,hogy ezentúl soha nem látja és hallja majd őt. Ezért elhatározza ,hogy ő el fog menni Koreába és megkeresi DongHot. Mellesleg igen a végén nem bírtam ki és a lány magyar lett. A neve na az nagy feladat a számomra ,mert nevekben nem vagyok jó. Szóval a végén úgy döntöttem ,hogy bár a lány magyar a neve nem magyar lesz. Hiszen eleve is jobban tetszenek a koreai nevek. Így a lány koreai nevet kap még ha nem is az. Viszont nehéz csak úgy választani annyi közül. Úgy döntöttem inkább kitalálok egyet.

Choi Chi-Young

Furcsa név mi? Na ,de mindegy. Jó lesz ez. a többi valahogy nem tetszett. Nem is tudom miért.

Chi vett egy jegyet Koreába. Majd összecsomagol. Igaz még nem érte el a felnőtt kort ,de ez kicsit sem 
foglalkoztatta. Számít neki annyit DongHo ,hogy hazudjon. Mivel ugye repülni kiskorú személynek egyedül tilos. Először nem tudta mi legyen a szüleivel. Vajon mit is mondhatna nekik? Aztán a végén eldöntötte ,hogy elmegy és hagy egy levelet ,hogy a szülei ne aggódjanak. Hiszen tudta ,hogy ha el mondja a szüleinek ,hogy Koreába utazik ráadásul egyedül akkor sosem engedik meg neki. Kicsit aggódott ,hogy a repülőtéren majd elkapják ,mert kiskorú és egyedül utazik. Ami nem volt hiába való hiszen igaz nem mindenki ,de az őrök észre vették ,hogy egyedül akar utazni és még nincs 18. Utána mentek. Tudta ,hogy ha elkapják akkor annyi ezért nekiiramodott. Szerencsére a repülő nem sokkal az után indult. Így amint átment becsukták az ajtót. A nagy sietségben pedig nem nézték meg a papírjait. Sikerült neki. Feljutott a Koreába repülő járatra. Viszont sajnos ezzel nem ment még így sem sokra ,mert a nagyja még csak ezután jön. Hiszen meg kell találnia az Ent.-et a nagy városban és persze DongHo-t és még sok minden más. Vajon sikerül neki?

Ch

CC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése