2014. január 1., szerda

New Story.

Igaz előző történet elég rövid volt, de ha a vége jönni akar akkor bűn megállítani. Itt jövök egy újabb sztoriba ha bele nem fáradtatok. Elég nehéz ez, de próbálkozom. A következő történetben szereplőként nem igen szerepel majd egy Idol sem. Tulajdonképpen nem igazán Fan Fiction, de azért még is. Magam gondoltam ki a történetet aminek részben azért hozzám is köze van. Ugyan is az egész úgy jött, hogy Magyar vagyok és mégis nagyon bejönnek a koreai, japán, kínai, thai fiúk. Plusz örülnék már ha lenne valaki olyan akivel tudok úgy beszélni a K-Popról és hasonlókról aki azt is tudja miről van szó. Így jött ez a kis történet. Sok történetet találtam már ki eddig na nem K-Poposakat és az életből is néha merítek. Így állt össze végül a sztori. A suli jó kis gyűjtő hely. :) Akkor röviden bevezetném. Ami a lényeg, hogy van egy lány ő a főszereplő. A nevét illetően megint csak maradjunk a nem magyar neveknél (Bár a történet Magyarországon játszódik és a főszereplő is magyar). Most inkább csak keresztnevet adok. Úgy könnyebb. Legyen Mi-Hi.

Bevezetőnek egy pár szó. MiHi apja és annak testvérei nemrég rájöttek, hogy van egy testvérük akiről nem tudtak, de most megismerték. Úgy dönt a férfi, hogy elköltözik oda ahol MiHiék laknak. MiHiék mellett pont egy eladó ház volt és úgy döntött Michael, hogy oda költözik a testvéréék mellé a fiával és annak legjobb barátjával. (Michael MiHi apjának testvére. MiHi apja pedig Henri.) Szóval Michael MiHiék mellé költözött MiHi unokatestvérével és annak barátjával. Michael felesége már meghalt pár éve. (MiHi unokatestvére Deny) Deny legjobb barátja azért lakik velük, mert kiskorában jöttek Magyarországra a szüleivel, de később a szülei visszamentek a hazájukba a fiuk viszont már nem akart el menni, mert itt érezte otthon magát. Így végül úgy egyeztek meg, hogy a fiú itt maradhat úgy, hogy Denynél és Michaelel lakik. Michael szinte a fiú második apja. A fiú neve Dong-Sun Yoo és koreai származású. Persze mivel a srác már kiskora óta Magyarországon lakott így magát a koreai nyelvet nem tudja a legjobban, de azért tanulja és ismeri.

Ez lett volna a bevezető. Azt, hogy a történet, hogy folytatódik és mi fog történni azt következőleg tudhatjátok meg. Konkrétan ez vehető Teasernek. :)

A cím még nincs meg, de a következő bejegyzésben már látható az is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése